Annons

En tjänst från UG

Reseförsäkring utan hemförsäkring

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

ANNONS

En reseförsäkring utan hemförsäkring är ett försäkringsalternativ som fokuserar enbart på att täcka risker och behov under resor, utan att kräva en koppling till en hemförsäkring.

Om du saknar hemförsäkring kan du vara täckt genom ditt betalkort. Var noga med att kontrollera villkoren med din bank. Även om du redan har försäkring eller inte, kan du överväga att teckna en livförsäkring för att säkerställa ekonomiskt skydd för dina anhöriga om du skulle avlida under din utlandsresa.

Om du skulle avlida utomlands och någon är ekonomiskt beroende av dig kan situationen bli komplicerad och påverka din familjs ekonomi och välbefinnande, självklart beroende på hur det ser ut just för dina anhöriga.

Ett starkare skydd inför resan

Det kan vara bra att se över sin försäkringstäckning och eventuellt teckna en livförsäkring för att ge ekonomisk trygghet åt dina närstående om något skulle hända med dig under resan.

Du kan teckna allt från skydd med 500 000 kr till 6 miljoner kronor. Önskar du ett större belopp? Det går givetvis att ordna det med.

Klicka dig vidare här för att teckna en fin livförsäkring inför din resa och i livet där efter.

Res säkert

En livförsäkring erbjuder extra skydd genom att tillhandahålla ersättning till den du väljer som ska mottaga pengarna från försäkringsbolaget.

En vanlig hemförsäkring eller en reseförsäkring kan också vara användbar om något skulle inträffa där du behöver hjälp under resan.

Taggar till artikeln