Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Billiga resor med barn

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

Priset på din resa med barn beror helt på hur du väljer att boka dina flyg och hotell. För att sänka kostnaderna måste du boka varje del separat. Charterpaket kan vara bekväma, men de erbjuder inte samma möjlighet till kostnadsbesparingar.

Här bjuder vi på några värdefulla tips för dig som ska resa med barn och vill hålla nere kostnaderna. Tänk på att bara för att du kommer billigare undan, betyder absolut inte att resan går ner i komfort – det gäller bara att boka rätt. Genom att följa våra tips ökar dina möjligheter till att göra en extra resa per år. Genom rätt strategi kan du spara pengar.

Glöm inte föräldramedgivandet

Tänk på att när du reser med barn så krävs ett föräldramedgivande. Ett föräldramedgivande är ett intyg som styrker att barnet får resa utomlands. Du kan läsa mer och skaffa intyget här.

Boka flygbiljett här

Få ner dina resekostnader direkt genom att boka på webbplatser som söker efter de bästa priserna. Kom ihåg att vara flexibel med +- några dagar. Detta ger dig många fördelar. Nedan finns de absolut bästa sidorna i hela världen för flyg.

Bra webbplatser för billiga flygbiljetter är:

Boka hotell här

Precis som med flygbiljetter finns det webbplatser som specialiserar sig på att hitta de bästa priserna för hotell. Det är viktigt att jämföra olika sajter för att få det bästa erbjudandet. Vi rekommenderar att du laddar ner apparna för varje webbplats nedan. När du har bestämt dig för vilket hotell du vill boka kan du söka efter samma hotell på alla apparna för att hitta det bästa priset.

Vi rekommenderar Hotels.com då du får en bonusnatt var 10:e bokning du gör. Dessutom kan du välja att betala med kort eller direkt till hotellet. Det bästa är att alltid betala med kortet! Vissa andra appar har inte det alternativet för alla hotellrum och då måste du växla till dig onödigt mycket utländsk valuta, vilket du förlorar på.

Bra webbplatser för billiga hotell är:

Taggar till artikeln