Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Lista på sista minuten resor

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

Sista minuten resor till billiga priser.
En sista minuten resa avser en resa som annonseras ut från 1-4 veckor innan avgång. Det innebär alltså att en sista minuten resa inte är billigare än andra jämförbara resa. Det är alltid efterfrågan som styr priset på dina flygbiljetter. Här har vi listat vissa bolag som marknadsför sista minuten resa men missta inte listan för att det skulle vara billigare att boka via aktörerna.

För att kunna hitta en sista minuten resa måste du vara flexibel med dina resedatum. Detta gäller då många sista minuten resor har fasta datum. Ju mer flexibel du är desto lättare är det för dig att hitta en sista minuten resa. Tänk dock på att en sista minuten resa som marknadsförs inte alltid är billigare. Du kan hitta billigare biljetter via flygsökmotorerna.

Webbplatser som marknadsför sista minuten resor:

Inreseregler till landet du ska resa till

Klicka här för officiella inreseregler.

När du ska resa till ett land måste du uppfylla samtliga krav på inresa. För att du ska vara ”clear to travel” är det viktigt att du tar reda på vilka regler som gäller för just dig. Det gör du genom att använda Destinationskollen online. Ange dina uppgifter samt vilket land du ska resa till. Du får sedan ett svar som innehåller alla officiella inresregler.

Taggar till artikeln