Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Je m’appelle Agneta

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

Denna sida innehåller annonslänkar

Je m’appelle Agneta” är en fantastiskt inspirerande skildring av livet som kan ta olika vändningar. Författaren har gjort ett riktigt duktigt arbete med att inspirera och förmedla att man ska tro på sig själv och omfamna fler ögonblick.

Agneta, fyrtionio år gammal, känner att hennes liv bara är i bakgrunden. De vuxna barnen kontaktar henne endast när de behöver henne för att swisha pengar, och hennes arbetskamrater visar absolut ingen inlevelse i Agnetas liv, åsikter eller önskningar. Men det tar vädningar.

Handling

”Je m’appelle Agneta” är en berättelse som genomsyras av en stark livsbejakande känsla och en underliggande glädje. Genom dess berättelse utforskar den inte bara Agnetas personliga resa utan också teman som hopp, motståndskraft och förmågan att finna glädje och mening i livets olika utmaningar. Berättelsen är fylld av liv och optimism, och den lyfter fram det vackra i att omfamna varje ögonblick och att tro på sig själv och sin förmåga att övervinna hinder på vägen mot lycka och välmående.

En dag läser Agneta en radannons i tidningen och något väcks inom henne.

En äldre pojke annonser att han behöver hjälp med matlagning och städning i ett stort hus. Hjälpen behöver han varje fredag och han behöver någon som kan tala svenska. Pojken bor i Saint Carelle, Provence, Frankrike.

Några dagar senare befinner sig Agneta, till både sin egen och andras förvåning, på ett öde torg i en liten by i Provence. Ingenting är som det beskrivs i annonsen. Äventyret kan verkligen börja.

”Je m’appelle Agneta” är en roman om att våga ta steget utanför sin komfortzon, om att inse livets korthet och att vi borde njuta mer av varje ögonblick. Det är en roman där Emma Hambergs karakteristiska livsglädje och kärlek till människor lyser igenom på varje sida.

Köp boken här!

Beställ boken här! Snabbt, smidigt och snabba leveranser.

Profeten och idioten recension

Boken får höga betyg och positiva recensioner hos välkända bokhandlare.

Specifikation

  • Format Pocket
  • Antal sidor 314
  • Språk Svenska
  • Författare Emma Hamberg
  • Förlag Piratförlaget
  • Utgivningsdatum 2022-05-06
  • ISBN 9789164207814

Taggar till artikeln