Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Information om olämpliga resor

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

Olämpliga resor innebär resor som minimerar din interaktion med lokalbefolkningen både fysiskt och ekonomiskt. Sådana resor är paketresor som inkluderar all-inclusive. Dessa resor är bland de sämsta du kan göra på planeten jorden. Det finns flera resebolag i Sverige som erbjuder all-inclusive resor.

Människor som reser all-inclusive har köpt tanken och idén att det oftast är både billigare och bättre att resa på detta sätt. Billigare är det dock och alla dessa all-inclusive-erbjudanden slutar oftast med högre priser än en vanlig resa till samma destination.

All-inclusive är ett påhittat sätt att resa på. Många kallar det fejkresande som förstör mer än vad det gör nytta. Turisterna stannar på hotellet och vräker i sig all mat som är inkluderat, vilket oftast är: frukost, lunch, middag och fri tillgång till alkohol och dryck samt dessert.

Aktivera kroppen och hjärnan på destinationen

För att du ska må bra och uppleva mer är det mycket bättre om du inte reser all-inclusive. Res till en destination dit du får lära känna befolkningen och maten samt kulturen. Det kan du inte göra på ett all-inclusive hotell.

Kontrollera att du uppfyller inreseregler

Kontrollera att du uppfyller inresereglerna här.

När du reser till ett annat land måste du uppfylla inresereglerna till landet. Du kontrollerar vilka inresekrav som gäller på Destinationskollen.se. När du gör en destinationskoll får du reda på alla officiella inreseregler som gäller för dig.

Taggar till artikeln