Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Främlingspass till Mexiko – se inresereglerna här

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

När du reser till Dubai eller ett annat land måste du använda dig av en giltig resehandling. Vissa länder accepterar andra resehandlingar än ett vanligt pass för inresa medan andra länder inte accepterar det. För att kunna ta reda på vilka regler för främlingspass som gäller för inresor till Dubai använder du länken nedan.

Ett främlingspass är en resehandling som vissa länder accepterar som en giltig resehandling. Även om du får resa med ett främlingspass utfärdat i Sverige kan landet kräva att du ska ansöka om visum, vilket du annars kanske inte behövt göra om du rest med ett vanligt pass.

Många länder ställer extra krav på resenärer som reser med ett främlingspass, detta bror på att landet har sina egna regler. Vissa länder tillåter resor med främlingspass utan några restriktioner medan andra ställer extra krav. Kom ihåg att det landet som fastställer reglerna.

Kontrollera vilka inresebestämmelser som gäller för främlingspass

HÄR KONTROLLERAR DU INRESEREGLER FÖR FRÄMLINGSPASS.

Planera din utlandsresa och kolla vilka regler som gäller för just din destination Dubai. För att du ska få komma in i landet gäller reglerna som har fastställts av landet. När du ska resa in i ett annat land måste du därför följa landets inreseregler.

Du kan kontrollera alla regler som gäller för dig oavsett tid på dygnet. Tjänsten Destinationskollen uppdateras mot officiella register som säkerställer vilka reseregler som gäller för dig som reser med ett främlingspass.

Krav och villkor för resenärer med främlingspass till Dubai

Det ligger på ditt ansvar att kontrollera vilka inreseregler som gäller för resor med ett främlingspass till Dubai. Här har vi listat några viktiga punkter som du bör tänka på innan du bokar en resa till Dubai eller annat land när du ska resa med ett främlingspass.

Innan du reser utomlands bör du kontrollera:

  • vilka inreseregler som gäller
  • om du behöver visum, e-visa eller visa-on-arrival med främlingspass
  • om du måste uppfylla andra regler
  • giltighetstiden på din resehandling
  • om du behöver uppvisa utresebiljett
  • om du behöver visa ordnat boende under vistelsen
  • om du behöver visa tillräckliga ekonomiska medel
  • om du behöver visa andra dokument eller handlingar
  • om du behöver en reseförsäkring

Viktigt att tänka på

HÄR KONTROLLERAR DU INRESEREGLER FÖR FRÄMLINGSPASS.

Verktyget Destinationskollen visar samtliga officiella inreseregler som gäller för din destination. Du kan kontrollera alla inrese- och utresebestämmelser online. Tjänsten Destinationskollen går att använda när som helst under dygnet och uppdateras mot officiella register som kontrollerar och säkerställer alla inrese-, vistelse och utresebestämmelser för alla länder i världen.

Taggar till artikeln