Destinationskollen.se

En tjänst från UG

Eurowings resevillkor för resor med barn

Destinationskollen
info@destinationskollen.se

Det ligger på resenärens ansvar att följa alla in- och utreseregler.
Eurowings resevillkor innehåller viktiga regler för resor med barn. Om ett barn reser med en vuxen som inte är deras vårdnadshavare, krävs det ett tillstånd (föräldramedgivande).

Eurowings anger att detta tillstånd inte bara ska visas upp för flygbolaget, utan också för andra involverade parter såsom gränskontroller, hotell eller andra researrangörer. För att få fullständig information kan du läsa Eurowings fullständiga allmänna resevillkor och juridisk information här.

För att flyga med Eurowings måste passagerarna vara medvetna om att det är deras eget ansvar att följa alla inreseregler och utreseregler samt eventuella vistelseregler i landet. Eurowings rekommenderar att passagerarna dubbelkollar att de har med sig alla nödvändiga dokument inför resan. Tänk på att många andra flygbolag ställer samma krav.

Eurowings villkor för resor barn

> Här skaffar du tillståndet hos Utrikesgruppen.

För att få tillstånd för att resa med barn kan man ansöka via den officiella webbplatsen för Utrikesgruppen. Vårdnadshavare eller den som reser med barnet kan fylla i fullmakten för resenären online. Det är också möjligt för en annan person att ansöka om tillståndet men det är alltid vårdnadshavarna som ska skriva under.

Taggar till artikeln